logare  |  registrare

Noutati

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear 2 va costa 300 de dolari

20 Martie 2014

Samsung a anunțat prețul oficial al ceasului inteligent Galaxy Gear 2. Gadgetul va costa 300 de dolari. De asemenea, se cunoaște și prețul pentru brățara fitness Gear Fit. Prețul recomandat al acesteia este de 200 de dolari.

Vă amintim că ceasurile inteligentie Galaxy Gear 2 rulează Tizen OS și au un ecran de 1.63 inch Super AMOLED, cu o rezoluție de 320 × 320 pixeli și procesore dual-core de 1 GHz.

Bateria cu o capaciate de 300 mAh este suficientă pentru trei zile de autonomie în modul de utilizare standard și pînă la șase zile – la o sarcină redusă. Volumul memoriei RAM este de 512 MB, capacitatea de stocare – 4GB. În Gear 2 este integrată o cameră de 2 megapixeli, cu autofocus, care poate înregistra video în format HD.

Galaxy Gear 2 este echipat cu giroscop, pedometru, accelerometru, port infraroșu pentru a controla dispozitivele din casă, precum și cu un senzor de puls. Ceasul poate urmări fazele de somn și va trezi utilizatorul în momentul cel mai oportun. Dispozitivele corespund standardului de protecție IP67. Primul Galaxy Gear corespundea standardului IP55. Greutatea dispozitivului este de 68 g.

Brațara inteligenta Gear Fit este echipată cu un ecran curbat Super AMOLED cu o diagonală de 1,84 inch, o baterie cu o capacitate de 210 mAh, un accelerometru, senzor de măsurare a pulsului și giroscop.

Sursa: IT MOLDOVA

Înapoi
Se vinde acest portal, doritorii pot contacta la adresa de email sursa.md@gmail.com