logare  |  registrare

Noutati

S-a dat start testării Beta a aplicației CCleaner pentru Android

07 Aprilie 2014
Serviciului de presa al companiei Piriform, creatorul popularului soft de curăţare şi optimizare a calculatoarelor – CCleaner, a anunțat lansarea versiunii beta a aplicației CCleaner pentru platforma mobilă Android.

Versiunea mobilă a CCleaner are urmatoarele funcţii:

- curățarea sistemului printr-un singur clic;
- căutarea și ștergerea aplicațiilor neutilizate;
- curaţarea istoriei browserului, cache-ului aplicaţiilor și clipboard-ului;
- ștergerea istoriei apelurilor și a mesajelor;
- Monitorizarea CPU;
- afișarea informației cu privire la utilizarea memoriei RAM, a memoriei flash și a nivelului de încărcare a bateriei.

În plus, angajații Piriform, în curînd, promit că vor adăuga funcţia de control a aplicaţiilor rulate, curățarea selectivă a directoriilor şi RAM-ului, precum și opțiuni suplimentare pentru dispozitivele cu acces root.

Ca un instrument pentru feedback, dezvoltatorii CCleaner au creat o pagina specială pe rețeaua socială Google+,  unde utilizatorii pot anunţa despre bug-urile depistate, dar şi lăsa părerile lor referitoare la noua aplicație.

Pentru a participa la procesul de testare beta, trebuie s-ă deveniţi un participant al comunitatii, să vă exprimaţi dorinţa de a testa aplicaţia făcînd click pe link-ul dat, după care aceasta va fi disponibilă pentru download pe magazinul Google Play (Atentie! La moment aplicaţia nu poate fi instalata de la distanţă, adică din versiunea desktop – Google Play, dar din apliacaţia mobilă a magazinului Google Play).
Înapoi
Se vinde acest portal, doritorii pot contacta la adresa de email sursa.md@gmail.com