logare  |  registrare

Staţia de bază BD-28N

Staţia de bază BD-28Nzoom
referatul a fost adăugat în catalogul nostru joi, 11 august 2011
Staţia de bază BD-28N
1.09 MB Încărcări
  • referatul disponibil in limba romina: DA
 primul   precedent   următorul   ultimul 
referate în categoria dată: 106
Descriere

Staţia de bază BD-28N  CCПС de standardul NMT-450i


 Schema de structură şi construcţia staţiei de bază BD-28N.

    Staţia de bază în sistemul de comunicaţie mobilă de standardul NMT-450i efectuează rolul de interfaţă, asigurînd îmbinarea între MS şi ЦКПС [55]. Întrucît fiecare BS asigurînd deservirea  grupei MS, aflate în zona ei de acoperire electromagnetică, atunci funcţia de bază a BS este retlansarea semnalelor (mesajelor) de la MS la centrul de comutare şi invers. Necesitatea de retlaslare a mesajelor concomitent de cîteva MS condiţionează necesitatea existenţei în BS cîtorva radiocanale duplex. În aşa fel BS, reprezintă de sine o radiostaţie automatizată multicanal (radioretlansator), dirijată de centrul de comutare (МТХ) a sistemului de comunicaţie mobilă.


Elementele  staţiei BD-28N

Elementele  de bază a BS sunt:

*blocul canalelor

* blocuri de conectate a canalelor de transmisie de frecvenţă înaltă (combainere)

* ВЧ multicanal a ramificării emisiei

* buclă de verificare după ВЧ

* blocul interfeţei

   Blocul canalelor BS include 8 radiocanale duplex şi un canal de recepţie de măsurare. Tractele de recepţie în radiocanalele duplex prezintă radioreceptoare clasice de superheterodină cu transformare dublă a frecvenţei, posibilitatea de racordare automată în diapazonul frecvenţelor 453,0...457,5MHz cu pasul reţelei frecvenţelor de . Acordarea tractelor de recepţie se efectuează cu ajutorul blocurilor de dirijare şi automatizare, incluse în fiecare radiocanal duplex.


Tractele de recepţie

   La pregătirea funcţionării, fiecăre tract de recepţie se acordează la frecvenţa „sa” de lucru  , încît frecvenţele de recepţie a tractelor vecine trebuie să fie una de alta nu mai puţin ca (4...7) . Canalul radio de recepţie de măsurare include blocul de dirijare şi automatizare şi radioreceptorul de măsurare. El se utilizează pentru măsurarea nivelelor de control a semnalului-pilot (0-semnal-FFSK) şi a perturbaţiilor pe oricare din 8 frecvenţe de lucru la recepţia BS, la fel şi pe frecvenţele de recepţie a altor sisteme BS, după comenzile de dirijare transmise din centrul de comutaţie МТХ.

În aşa fel, receptorul de măsurare poate automat să se schimbe pe oricare din 180 de frecvenţe în diapazonul de 453,0...457,5 MHz. (BSMS).


Tractele de emisie

Blocul interfeţei

Documentarea informaţiei de control

Blocuri de conectare a canalelor de transmisiune  ВЧ

Blocul de alimentare a staţiei

Radiocanalul duplex

Tractul de recepţie

Tractul semnalelor de modulaţie

Sintetizatorul frecvenţelor emiţătorului

Tractul radiofrecvenţei emiţătorului

Păreri:
Părerea Dvs poate fi prima.
Scrie părerea
Se vinde acest portal, doritorii pot contacta la adresa de email sursa.md@gmail.com