logare  |  registrare

Fazele apelului

Fazele apeluluizoom
referatul a fost adăugat în catalogul nostru miercuri, 10 august 2011
Fazele apelului
41.08 KB Încărcări
  • referatul disponibil in limba romina: DA
 primul   precedent   următorul   ultimul 
referate în categoria dată: 106
Descriere

Fazele apelului


Notiuni teoretice:

Sistema de aparataj a centralei EWSD reprezintă nişte blocuri fizice separate. În sistema de comutaţie contemporană, astfel ca EWSD, sistema de aparataj este construită după principiul de module, ce asigură o fiabilitate înaltă şi o flexibilitate a sistemei. Arhitectura sistemului de aparataj are interfeţe bine determinate şi permite de a avea o mulţime de combinaţii de subsisteme flexibile, ce stau la baza folosirii economice şi efective a EWSD în diferite domenii de folosire.

Mijloacele de aparataj sunt divizate în subsisteme. Cinci subsisteme de bază alcătuiesc configuraţia de bază a  EWSD (fig.3.1). La ele se referă:

    - Unitatea de abonat digitală (DLU);

    - Grupa de linii (LTG)

    - Câmpul de comutaţie (SN);

    - Platforma de multiple servicii (MSP), care include unitatea de comandă a reţelei de semnalizare pe canal comun SSNC (în versiunile precedente - CCNC), modulul de exploatare şi deservire tehnică (OA&M - MP) şi blocul de interacţiune cu comutaţia pachetelor (ATM/FR/IP);

      -Procesorul coordonator (CP).


   Pentru organizarea accesului la Internet în centrală se prevede folosirea modului IPoP/PHUB (Integrated Point of Presence / Packet HUB), care poate fi conectata la grupul de linii ca un DLU aparte.

            Fiecare subsistemă conţine, după cerinţe, un microprocesor propriu. Principiul de distribuţie a dirijării asigură distribuţia funcţiilor între părţile ei componente cu scopul de a asigura o distribuţie egală a traficului şi minimizarea fluxurilor de informaţie între diferite subsisteme separate.

            Funcţiile, determinate de mediul reţelei, sunt prelucrate de unităţile de abonat digitale (DLU) şi de grupul de linii (LTG). Unitatea de comandă a reţelei de semnalizare pe canal comun (SSNC/CCNC) funcţionează ca un nod tranzit a traficului de semnalizare (MTR) a sistemei de semnalizare Nr.7.

            Unităţile de comandă a subsistemelor sunt independente una faţă de alta şi îndeplinesc practic toate comenzile, care apar în zona lor (de exemplu grupurile de linii se ocupă de recepţionarea cifrelor, înregistrarea contului costului convorbirilor telefonice, observarea şi alte funcţii). Numai pentru funcţiile de sistem şi de coordonare, de exemplu, aşa ca alegerea traseului, ele au nevoie de ajutorul procesorului coordonator (CP).Cele mai importante unităţi de comandă sunt distribuite pe întreaga sistemă. Principiul dirijării distribuite nu numai că micşorează până la minim schimbul necesar de informaţie între diferite procesoare, dar duce şi la un standard de lucru cu o dinamică înalta la EWSD. Flexibilitatea, caracteristică dirijării distribuite, uşurează, de asemenea, introducerea şi modificarea serviciilor, şi distribuirea lor la abonaţi speciali.

Păreri:
Părerea Dvs poate fi prima.
Scrie părerea
Se vinde acest portal, doritorii pot contacta la adresa de email sursa.md@gmail.com