logare  |  registrare

Aurel Penu - Cartea vietii mele

Aurel Penu - Cartea vietii melezoom
referatul a fost adăugat în catalogul nostru smbt, 17 noiembrie 2012
  • referatul disponibil in limba romina: DA
 primul   precedent   următorul   ultimul 
referate în categoria dată: 156
Descriere

aurel penu-cartea vietii mele_sursa.md

DOWNLOAD

   Cartea este despre viaţa complicată, profesia interesantă şi dificilă a cunoscutului medic-diagnostician Aurel Penu. Este o carte in care autorul mărturiseşte despre dragostea sa fanatică faţă de profesia sa şi despre realizările notorii in organizarea şi perfecţionarea serviciului de diagnosticare in Republica Moldova. Este o lucrare, in care autorul apare in toată multilateralitatea talentului său. In aceste pagini este reflectată lupta pentru viaţă in sensul obişnuit şi cotidian al acestui cuvant, cu relatări amănunţite despre dificilul drum al cunoaşterii de sine ca specialist şi savant, dar şi despre lupta istovitoare cu obstacolele birocratice şi cu neagra invidie omenească, veche de cand lumea. In carte sunt invocate şi relatate multe cazuri unice şi curioase din punctul de vedere al diagnosticării medicale, luate din experienţa inepuizabilă a autorului.

   Nu este o simplă povestire autobiografică, ci o relatare preţioasă despre vremuri, oameni şi destinele lor. Evenimentele descrise in carte se desfăşoară pe fundalul prieteniei de 30 de ani a autorului cu patriarhul ocrotirii sănătăţii din Moldova, ministrul sănătăţii in anii 1974-1990, Chiril Draganiuc.

  Lucrarea de faţă mai este şi o carte-memorie, deoarece mulţi dintre cei ce ne privesc din fotografiile inserate pe paginile ei au trecut demult in lumea celor drepţi, iar autorul vrea ca amintirea luminoasă despre ei şi faptele bune pe care le-au săvarşit să dăinuiască de-a pururi.

   Cartea este destinată unui cerc larg de cititori. DOWNLOAD

 

Cine doreste sa achizioneze aceasta carte, o puteti procura direct de la Autor (penu@mail.ru)

Pret: 250lei

Păreri:
  • 5 din 5 stele! Autor: Vizitatorul | 25.11.2012
    o carte exceptionala...
Scrie părerea
Accesati Zakusi.net