logare  |  registrare

Tinuta vestimentara si rolul acesteia in afaceri

Tinuta vestimentara si rolul acesteia in afacerizoom
referatul a fost adăugat în catalogul nostru smbt, 14 iulie 2012
Tinuta vestimentara si rolul acesteia in afaceri

Autor: Olya

87 KB Încărcări
  • referatul disponibil in limba romina: DA
 primul   precedent   următorul   ultimul 
referate în categoria dată: 172
Descriere

Ţinuta vestimentara si rolul acesteia in afaceri


        Ţinuta vestimentara poate determina succesul unei discutii de afaceri.Aceasta este o chestiune de respect, dar totodata  trebuie sa ne reprezinte si trebuie sa ne simtim bine in hainele pe care le purtam. Daca sunt comode si in acelasi timp ne place ceea ce purtam, ne simtim bine in pielea noastra pentru a ne putea concentra pe subiectul intâlnirilor.


Ţinuta vestimentara a barbatilor

      La intalnirile de afaceri barbatii nu trebuie sa poarte, camase cu mâneca scurta, indiferent de temperatura de afara. Si, desi poate parea „traditional”, este bine sa se opteze pentru camasile albe! In mod evident, este obligatoriu sa inchida camasa la gât! De asemenea, tot indiferent de temperatura de afara, in protocolul afacerilor purtarea costumului este absolut obligatorie (din consideratie pentru interlocutor).

 

        Este indicat sa se evite folosirea costumelor de culoare neagra! Ca regula general acceptata, in „lumea afacerilor” costumele  de culoare neagra sunt purtate aproape exclusiv de presedintii campaniilor mutinationale. Cele mai indicate culori pentru costume, in ordinea preferintelor, sunt: bleumarin, gri, bej.

        Costumul purtat trebuie sa fie confectionat din lâna si/sau din orice alt material „greu”, care sa „cada” bine si sa nu se sifoneze.

...

Păreri:
Părerea Dvs poate fi prima.
Scrie părerea
Accesati Zakusi.net